Welcome to our Talent Community
logo
Service Manager, Mälardalen
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Västerås
 
JO-1907-982
Permanent / Full Time

Arbetsuppgifter 
Som Service Manager har du ett övergripande ansvar för serviceverksamheten på våra kontor i Mälardalen: Västerås, Örebro och Eskilstuna. Du kommer operativt att stödja och följa upp serviceverksamheten, men även ansvara för verksamhetsutveckling inom avdelningarna på orterna, tekniskt, organisatoriskt och ekonomiskt. 

Du kommer till exempel att:
  • Upprätta och följa upp nyckeltal och andra målplaner för verksamheten. 
  • Vara en del av den Svenska After-Sales-ledningen.
  • Samarbeta tätt med Säljchefen för regionen samt med den nationella supportfunktionen. 
  • Upprätthålla administration och uppdatering av ärendehanteringssystem och andra verktyg tilldelade avdelningen.
  • Personalansvar för 9 personer
  • Bidra till utvecklingen av den samordnade verksamheten inom Sharp Business Systems AB.

Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet. 


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har minst fem års erfarenhet av teknisk service. Om du har erfarenhet från samma bransch är det meriterande. Du bör även ha haft någon typ av ledande befattning och har förmågan att kunna anpassa ditt ledarskap efter rådande situation och behov. 


Personliga egenskaper 
Du är troligtvis en person med ett eget driv som arbetar strukturerat med medarbetare och kunden i fokus. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap samt van vid att driva och vara närvarande som chef. Framgångsfaktorer i ledarskapet är ditt bemötande och du skapar engagemang genom ditt sätt att kommunicera. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare trivs du troligtvis med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 47.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.

Would you like to apply to this job?

Apply for the Service Manager, Mälardalen position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun