Welcome to our Talent Community
logo
Webshop Coordinator
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Stockholm
 
JO-1909-1040
Permanent / Full Time

Arbetsuppgifter 
I den här rollen tillhör du vår marknadsavdelning och ditt huvudansvar kommer vara att leda utvecklingen av vår nylanserade webshop enligt företagets strategi för att öka försäljningen. Det är en bred roll där du arbetar hands on med koordinering av projekt relaterat till webshopen, den löpande driften såsom t.ex. nyhetsbrev samt kommunikation kopplat till webshopen och  viss grafisk utformning. Rollen innebär även mycket strategiskt och analytiskt förarbete för att kunna lansera "rätt" kampanjer som driver försäljningen på webshopen.   Vidare är du ansvarig för att hantera och vidareutveckla samarbetet med leverantörer, prisförhandla och se över produktsortimentet på webshopen. För att vi hela tiden ska hålla oss i framkant är det även viktigt med en kontinuerlig omvärldsbevakning.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
  • Erfarenhet av att hantera webshops och en förståelse för hur en e-handel är uppbyggd. 
  • Du är en van användare av Photoshop, InDesign eller liknande bildredigeringsprogram. 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 
  • Har du arbetat i en B2B-säljorganisation tidigare är det merieterande.


Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen är du en driven och ambitiös person som trivs i en ansvarstagande och analytisk roll. Du är en ”doer” som tar egna initiativ och motiveras av att nå uppsatta mål och göra bra affärer. I din roll kommer du vara spindeln i nätet internt vad det gäller produktkampanjer, marknadsföring och sortiment för webshopen men du kommer också driva projekt tillsammans med externa samarbetspartners. Därför är det viktigt att du uppskattar att både samarbeta i team och har förmågan att arbeta självständigt.


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Would you like to apply to this job?

Apply for the Webshop Coordinator position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun