Welcome to our Talent Community
logo
Office Software & Solutions Specialist
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Stockholm
 
JO-1911-1072
Permanent / Full Time

Arbetsuppgifter 
 • Ansvara för utveckling och förvaltning av mjukvarulösningar inom området Document Solutions.
 • Aktivt genomföra och delta i produktlanseringar, marknadsföring och utbildningar inom Norden.
 • Agera som specialiststöd mot Sharps försäljningsorganisation inom Norden.
 • Säkerställa att allt material finns tillhands för nya produktlanseringar.
 • Anpassa produkter för den nordiska marknaden samt prissättning.
 • Planera och genomföra produktutbildningar. 

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet. 


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
 • Du har några års erfarenhet som Produktspecialist och/eller försäljning av mjukvara kopplat till hårdvara för det smarta kontoret.
 • Har du erfarenhet från branschen är det ett plus men vi ser det inte som ett krav utan det viktigaste är att du har arbetat med mjukvaror eller molnlösningar från till exempel Microsoft och Adobe. 
 • Erfarenhet med att utbilda andra på mjukvaror är meriterande
 • Har du en högskoleutbildning med någon typ av IT- inriktning är det meriterande. 
 • Du behärskar svenska och engelska, flytande i både tal och skrift.
 • Vi förutsätter förstås att du har körkort och har möjlighet att resa. Resorna är i huvudsak förlagda inom Sverige men även i Norge, Danmark och Finland. Uppskattningsvis behöver du räkna med 2-4 övernattningar per månad. 


Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen är du troligtvis en person som är en riktig ”doer”, med andra ord kan man antagligen beskriva dig som en engagerad person som inte backar för en utmaning och drivs av att hitta lösningar på problem. Eftersom denna roll har många kontaktytor både internt och externt det viktigt att du är en teamplayer med starka kommunikativa egenskaper, du har inga problem att hålla föredrag inför en större publik och du har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. 


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 


 

Would you like to apply to this job?

Apply for the Office Software & Solutions Specialist position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun