Welcome to our Talent Community
logo
Systemutvecklare
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Stockholm
 
JO-1911-1087
Permanent / Full Time
Arbetsuppgifter 
I rollen som Systemadministratör kommer du att arbeta med förvaltning, utveckling och underhåll av Sharps CRM-system, Super Office, samt tillhörande webbaserade mallar. Du kommer vara involverad i hela kedjan från krav och estimering till hela utvecklingscykeln med att ta fram testspecifikationer, utföra tester samt drifta och utveckla systemet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•    Underhåll och utveckling i av CRM-systemet Super Office samt hur det interagerar med andra system som exempelvis Excel. 
•    Att ta fram lösningsförslag och kravspecifikationer för nyutveckling och underhåll.
•    Samarbeta med kravställare vilket främst kommer från säljorganisationen och förstå organisationens behov. 
•    Applikationssupport och felsökning. 


Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet. 


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
Vi söker dig som har en bakgrund inom systemförvaltning och vill utvecklas inom området. Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund och flerårig erfarenhet av att arbeta med CRM-system. Eftersom vi arbetar i Super Office ser vi det som meriterande om du arbetat i det systemet. Vidare har du ett par års erfarenhet av att arbeta med SQL och Web. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska.


Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen är du en lagspelare med verksamheten och kunden i fokus. Du är lyhörd, tar ansvar, har ett inre driv och tycker om förändring. Du är duktig på att kommunicera och uppskattar att arbeta självständigt men tycker att det är roligt att blanda det med projektarbeten tillsammans med kollegor. Vidare trivs du i en föränderlig miljö med snabba puckar där du också får ta stort eget ansvar för att lägga upp och prioritera dina arbetsdagar. 


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 

Would you like to apply to this job?

Apply for the Systemutvecklare position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun