Welcome to our Talent Community
logo
Systemadministratör
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Stockholm
 
JO-1911-1087
Permanent / Full Time

Som systemadministratör ansvarar du för drift, underhåll och förvaltning av Sharps CRM-system, SuperOffice. 

Arbetsuppgifter 
 • Ansvar för CRM / SuperOffice samt kontrollera att samtliga funktioner upprätthålls och utvecklas genom att exempelvis ta fram lösningsförslag och kravspecifikationer. 
 • Projektleda och koordinera utveckling, test och förändringsarbete av SuperOffice för att skapa en så användarvänlig miljö som möjligt. 
 • Förvalta och utveckla tillhörande Excelintegrationer och Webbaserade mallar. 
 • Applikationssupport och felsökning. 
 • Arbetet är självständigt, men i nära samarbete med verksamheten och med stöd från konsulter från SuperOffice.

Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet. 


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
 • Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med systemadministration. 
 • Har du arbetat i SuperOffice, SalesForce eller annat CRM-system är det meriterande.
 • Vi tror att du har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet av att arbeta med systemadministration.
 • Du behöver även ha goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excel eftersom vi har många integrationer kopplade via Excelmallar. 
 • God förståelse av programmering, SQL, Webb, Java.
 • Talar och skriver obehindrat svenska och engelska.


Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen är du en lagspelare med verksamheten och kunden i fokus. Du är lyhörd, tar ansvar, har ett inre driv och tycker om förändring. Du är duktig på att kommunicera och uppskattar att arbeta självständigt men tycker att det är roligt att blanda det med projektarbeten tillsammans med kollegor. Vidare trivs du i en föränderlig miljö med snabba puckar där du också får ta stort eget ansvar för att lägga upp och prioritera dina arbetsdagar. 


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 

Would you like to apply to this job?

Apply for the Systemadministratör position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun