Welcome to our Talent Community
logo
Sales specialist IT, Uppsala
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Uppsala
 
JO-2006-1186
Permanent / Full Time

Vill du arbeta i ett globalt bolag med en historia av prisbelönta produkter och lösningar? Är du en inspirerande person som brinner för försäljningsarbetet? Då kan det vara dig vi söker!

Sharp erbjuder innovativa produkter och tjänster inom varierande områden som IT Solutions, Document Solutions, Visual Solutions och Point of Sales. Vi skräddarsyr lösningarna för att passa kundernas specifika behov. Under de senaste åren har vi genomfört förändringar för att kunna tillhandahålla ett komplett utbud av helhetslösningar för det smarta kontoret. En stor del av dessa förändringar har varit att erbjuda större och mer komplexa IT-tjänster och nu söker vi efter dig som vill blir en del av vårt sammansvetsade team och fortsätta utveckla Sharps IT erbjudande!


Arbetsuppgifter 
I rollen som Sales Specialist IT ansvarar du för att driva försäljning av Sharps IT-portfölj, såsom exempelvis cloud- och serverlösningar, drift- och funktionslösningar och konsulttjänster. Initialt kommer du att bearbeta befintliga kunder och utveckla dem med Sharps IT erbjudande och på sikt kommer du även att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder för att skapa nya affärer. Att jobba som Sales Specialist IT innebär varierande och utmanande arbete och du har stor möjlighet att utvecklas i rollen. 


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer 
För att lyckas i rollen som IT säljspecialist ser vi att du som söker har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning. Du har en god kunskap om infrastruktur och kan på ett pedagogiskt sätt förklara för- och nackdelar med olika IT-lösningar för kunden. Säljprocessen kan du som rinnande vatten – från behovsanalys till avslut. Vidare talar och skriver du obehindrat i svenska och engelska samt innehar körkort B. 


Personliga egenskaper
Du ser dig själv som en naturlig “closer” och har en förmåga att skapa förtroende, trygghet och engagemang hos våra kunder. Med ditt genuina intresse för försäljning och kommunikation besitter du verktygen som krävs för att utveckla dialogen och identifiera kundnytta och underliggande behov. Vidare är du en karismatisk nätverkare som tycker att det är en självklarhet att proaktivt nå ut till och interagera med nya kontakter för att bygga långsiktiga och starka relationer. Du vet också att allt går snabbt inom IT, därför ser du omvärldsbevakning och utbildning som en självklarhet för att förstå vart marknaden är på väg och därigenom vad våra kunder kan efterfråga.


Om Sharp
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 

Would you like to apply to this job?

Apply for the Sales specialist IT, Uppsala position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun