Welcome to our Talent Community
logo
HR Business Partner
Sharp Business Systems Sverige AB
Sharp Stockholm
 
JO-2010-1237
Fixed Term Contract / Full Time

Är du självgående, lösningsorienterad, förmåga att skapa goda relationer, har arbetat brett inom HR-området och vana av att hantera arbetsrättsliga ärenden? Då kanske du är vår nya kollega!

” För mig handlar det om engagemang, tillit och samarbete som bidrar till en positiv kultur. Tillsammans utvecklar vi vår organisation, ledarskapet och vi bygger ett ansvarsfullt medarbetarskap! Som team bidrar vi till framgång och målet - en attraktiv arbetsgivare.”
-    Rekryterande chef, Marie ÅströmRollen 
Som HR Business Partner blir du en del av ett härligt HR-team tillsammans med HR Coordinator och Nordic HR Director. HR-teamet arbetar nordiskt men ditt främsta fokus kommer att vara mot Sverige. Arbetet är av både operativ och strategisk karaktär och du kommer att arbeta brett inom HR-området. Det viktigaste i ditt arbete är att arbeta nära våra chefer och medarbetare och att självständigt stötta, vägleda och vidareutveckla ditt arbetsområde. Du kommer även att arbeta aktivt och självständigt med att driva processer inom exempelvis arbetsmiljö och förhandlingar. Du kommer vara delaktig i samtliga HR processer och ditt bidrag kommer vara en viktig del.    

Rollen är ett vikariat med start efter årsskiftet till februari 2022. 

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet. 


Dina erfarenheter 
  • Examen från personalvetarprogrammet eller likvärdig erfarenhet
  • Minst tre års erfarenhet av självständigt HR-arbete
  • Goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet från arbete i verksamhet med kollektivavtal 
  • Det ligger dig naturligt att uttrycka dig målgruppsanpassat och med värme i såväl tal som skrift på svenska och engelska. 
  • God systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i HR-system
  • Då du kommer att vara back-up för lönehanteringen är det viktigt att du har en förståelse för detta 


Vem du är
För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående och trygg person som genom ett stort engagemang och god struktur har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt och med hög kvalité. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att vara lösningsorienterad, ha god samarbetsförmåga och att du brinner för att skapa goda relationer. 


Om Sharp 
Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse. 

Would you like to apply to this job?

Apply for the HR Business Partner position
Previous MonthNext Month
MonTueWedThuFriSatSun